ACTIE
10 jaar
Riant Connections

Riant Connections

Samenwerkende partners

Voor 100% verkoop en kopersbegeleiding op maat!

Sense gaat zo vroeg mogelijk in het ontwikkelingstraject om de tafel zitten met de betrokken partijen. Zo weten ze precies  welke mensen zij hebben ten aanzien van de woning. De oppervlakte, de indeling, de inrichting van de omgeving, de voorzieningen, maar ook de leefstijl en het inkomen van de toekomstige kopers.

 

Wij hebben onze activiteiten uitgebreid door een samenwerking aan te gaan met Miranca van der Tol van www.tt-kopersbegeleiding.nl in Friesland. Zo ontstaat er voor de kopersbegeleiding een team van 5  professionele dames en

nagenoeg een totaal dekking voor Noord-West en Oost Nederland.

Door gebruik te maken van het digitale platform Volgjewoning worden de kopers altijd en overal op de hoogte te gehouden van de voortgang van hun bouwproject. Het platform is inmiddels ook beschikbaar voor de huursector.

Bekijk het demo filmpje Volgjewoning is een interactief digitaal platform met als doel de optanten en kopers optimaal te informeren omtrent de status van hun nieuwbouwwoning. Daarnaast wordt dezelfde informatie gebruikt door de betrokken uitvoerende partijen. “Zeer efficient en tijdsbesparend. Wij begeleiden nu 4 projecten met volgjewoning en krijgen vele positieve reacties van onze kopers omtrent de adequate informatievoorziening”. Miranca van der Tol, directeur TT-kopersbegeleiding.

Leverancier van onze bouwmanagement software.

In de bewonersbegeleiding werken we samen met Hakvoort mens en Gebouw in Utrecht. www.mensengebouw.nl

 

Voor renovatieprojecten zijn wij een samenwerking aangegaan met de Renovisiegroep: De Renovisiegroep staat voor duurzaam renoveren mét visie. De Renovisiegroep heeft bewust gekozen voor een ketensamenwerking met 10 vaste, nuchtere, Noord-Hollandse kwaliteitsbedrijven die allemaal goed zijn in hun eigen vak en die  duurzaamheid, innovatie, kwaliteit en passie voor hun vak hoog in het vaandel hebben staan. Een open en transparante samenwerking, maatwerk voor  een marktconforme prijs en veel aandacht voor de bewoners en opdrachtgever.