Riant Connections | Kopersbegeleiding en Bewonersbegeleiding uit Zwaag Kopersbegeleiding bij nieuwbouw

Over ons

De directrice Rian Aeilkema aan het woord:

Het coördineren en organiseren van mensen en materialen is bij mij een aangeboren talent. Dit talent loopt als een rode draad door mijn arbeidsverleden en ik voel me dan ook erg thuis in de wereld van de bouw, renovatie, service en onderhoud.

Mijn bedrijf is opgebouwd vanuit mijn passie voor de bouwsector. En met Succes! Inmiddels is Riant Connections uitgegroeid tot een sterke, onafhankelijke partij en een bekende naam. U kunt erop vertrouwen dat uw kopers en bewoners de aandacht krijgen die zij verdienen.

Ik ben flexibel, breed inzetbaar, spontaan met gevoel voor humor. Ik ben een doener. Ik voer taken deskundig en met gedrevenheid uit. Een duizendpoot met toegevoegde waarde voor uw organisatie.

Kopersbeleiding bij nieuwbouw
De afwikkeling van het meer- en minderwerk wordt steeds tijdrovender en omvangrijker door een veeleisender en mondiger wordende koper. De aanschaf van zijn woning is immers zijn belangrijkste investering en resulteert in veel vragen en aandacht aangaande het bouwproject. Duidelijke, persoonlijke en klantvriendelijke communicatie is hierbij van groot belang.
Als senior kopersbegeleider zorg ik ervoor dat uw klant centraal staat tijdens het gehele bouwproces zonder het belang van de opdrachtgever uit het oog te verliezen.

In samenwerking met een aantal zelfstandige “bouwvrouwen”  begeleiden wij de kopers tijdens het gehele bouwproces, verwerken het meer- en minderwerk efficiënt en slaan een brug tussen het belang van de koper en de voortgang van het project. U als opdrachtgever doet waar u goed in bent!

 

Hoe kunnen we je helpen?

Contact