Riant Connections | Kopersbegeleiding en Bewonersbegeleiding uit Zwaag Kopersbegeleiding bij nieuwbouw

Over ons

De directrice Rian Aeilkema aan het woord:

Het coördineren en organiseren van mensen en materialen is bij mij een aangeboren talent. Dit talent loopt als een rode draad door mijn arbeidsverleden en ik voel me dan ook erg thuis in de wereld van de bouw, renovatie, service en onderhoud.

Mijn bedrijf is opgebouwd vanuit mijn passie voor de bouwsector. En met Succes! Inmiddels is Riant Connections uitgegroeid tot een sterke, onafhankelijke partij en een bekende naam. U kunt erop vertrouwen dat uw kopers en bewoners de aandacht krijgen die zij verdienen.

Ik ben flexibel, breed inzetbaar, spontaan met gevoel voor humor. Ik ben een doener. Ik voer taken deskundig en met gedrevenheid uit. Een duizendpoot met toegevoegde waarde voor uw organisatie.

Kopersbeleiding bij nieuwbouw, de eerste peiler van mijn bedrijf.
De afwikkeling van het meer- en minderwerk wordt steeds tijdrovender en omvangrijker door een veeleisender en mondiger wordende koper. De aanschaf van zijn woning is immers zijn belangrijkste investering en resulteert in veel vragen en aandacht aangaande het bouwproject. Duidelijke, persoonlijke en klantvriendelijke communicatie is hierbij van groot belang.
Als senior kopersbegeleider zorg ik ervoor dat uw klant centraal staat tijdens het gehele bouwproces zonder het belang van de opdrachtgever uit het oog te verliezen.

In samenwerking met een aantal zelfstandige “bouwvrouwen”  begeleiden wij de kopers tijdens het gehele bouwproces, verwerken het meer- en minderwerk efficiënt en slaan een brug tussen het belang van de koper en de voortgang van het project. U als opdrachtgever doet waar u goed in bent!

Bewonersbegeleiding met warme opnames bij Groot Onderhoud is de tweede peiler van mijn bedrijf.
U herkent het vast wel, bewoners lopen constant de deur van de uitvoerder binnen met vragen. En natuurlijk wil je de communicatie met de bewoners optimaliseren omdat je weet dat dit naast het sociale aspect veel tijd en geld kan besparen. Riant Connections ondersteunt u met deze bewonersbegeleiding door o.a. een inloopspreekuur in de modelwoning. Rust onder de bewoners en aantoonbare meerwaarde.

Om transparant en optimaal te kunnen communiceren maken wij gebruik van het digitale platform Volgjewoning.nl,  waardoor u, de bewoners en alle betrokken partijen altijd over de actuele projectinformatie beschikken.
Zoekt u een deskundige, gedreven en flexibele, senior kopersbegeleiders voor uw project? Neem contact met ons op en wij overtuigen u van de toegevoegde waarde.

Hoe kunnen we je helpen?

Contact