Riant Connections | Kopersbegeleiding en Bewonersbegeleiding uit Zwaag Kopersbegeleiding bij nieuwbouw

Diensten

Kopersbegeleiding

Nieuwbouw

 

 

 

 

 

 

 

De afwikkeling van het meer- en minderwerk wordt steeds tijdrovender en omvangrijker door een veeleisender en mondiger wordende koper.

De klant heeft veel vragen omtrent het bouwproject en eist veel aandacht. Immers het is zijn grootste investering. Duidelijke, persoonlijke en klantvriendelijke communicatie is hier van groot belang.

Als senior kopersbegeleider zorg ik met mijn team dat jouw koper centraal staat tijdens het gehele bouwproces zonder jouw belang als opdrachtgever uit het oog te verliezen.

In samenwerking met 4 zelfstandige bouwvrouwen begeleiden wij jouw kopers tijdens het gehele bouwproces, verwerken het meer- en minderwerk efficiënt en slaan een brug tussen het belang van de koper en de voortgang van het project. Kun jij als opdrachtgever doen waar jij goed in bent!

Om transparant en optimaal te kunnen communiceren maken wij gebruik van Volgjewoning.nl, het digitale platform waardoor u, de bewoners en alle betrokken partijen altijd over de actuele projectinformatie beschikt.

Daarbij valt te denken aan online inschrijven, digitaal ondertekenen, een online woningdossier en duidelijke keuzes voor de kopers.  Daarin wordt een compleet online woningdossier opgebouwd, waarbij onder andere alle contracten, informatie, keuzes en nieuwsitems digitaal gedeeld worden. Maar waar de koper ook digitaal zijn handtekening zal plaatsen voor de gemaakte keuzes.”

Als u voor ons kiest dan kiest u voor:

  • Duidelijke Communicatie
  • Altijd telefonisch bereikbaar
  • Betrokken en deskundig
  • Kopersgesprekken digitaal via teams 
  • Onafhankelijk klankbord
  • Een vast aanspreekpunt voor uw kopers
  • Ontzorging werkvoorbereiding

Wij ontzorgen uw organisatie door snel en accuraat het meer- en minderwerk te verwerken. En uiteraard te zorgen voor tevreden kopers!

 

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

info@riantconnections.nl

M | 06-10436012

Verkoop

Nieuwbouw

 

 

 

 

 

 

 

Inzet van Hartje Wonen voor de verkoop van nieuwbouwprojecten

Hartje Wonen is het online platform voor strategisch vastgoedmarketing en biedt een breed palet aan tools waarin je binnen no time de markt in kaart brengt van jouw project! Zo kun je zeer snel een projectsite bouwen en binnen 4 uur online zetten inclusief klikbare kaarten, is er een uitgebreid CRM (dashboard) en een handige analysetool om de huidige markt in een paar klikken met verse data te leren kennen.

Al je projecten in één handig dashboard!

Kortom: een bewezen succesvolle tool die je in staat stelt het gehele proces digitaal in kaart te brengen, mede dankzij onze koppelingen met Kopersbegeleidingspakketten zoals Volgjewoning.

 

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

info@riantconnections.nl

M | 06-10436012

Hoe kunnen we je helpen?

Contact