ACTIE
10 jaar
Riant Connections

Riant Connections

Over ons

Het coƶrdineren en organiseren van mensen en materialen is bij mij een aangeboren talent. Dit talent loopt als een rode draad door mijn arbeidsverleden en ik voel me dan ook erg thuis in de wereld van de bouw, renovatie, service en onderhoud.

Kopersbeleiding bij nieuwbouw, de eerste peiler van mijn bedrijf.
De afwikkeling van het meer- en minderwerk wordt steeds tijdrovender en omvangrijker door een veeleisender en mondiger wordende koper. De klant heeft veel vragen omtrent het bouwproject en eist veel aandacht. Immers het is zijn grootste investering. Duidelijke, persoonlijke en klantvriendelijke communicatie is hier van groot belang.
Als senior kopersbegeleider zorg ik dat jouw koper centraal staat tijdens het gehele bouwproces zonder jouw belang als opdrachtgever uit het oog te verliezen.

In samenwerking met 3 zelfstandige bouwvrouwen begeleiden wij jouw kopers tijdens het gehele bouwproces, verwerken het meer- en minderwerk efficiƫnt en slaan een brug tussen het belang van de koper en de voortgang van het project. Kun jij als opdrachtgever doen waar jij goed in bent!

Bewonersbegeleiding met warme opnames bij Groot Onderhoud is de tweede peiler van mijn bedrijf.
Je herkent het vast wel, bewoners lopen constant de deur van de uitvoerder binnen met vragen. En natuurlijk wil je de communicatie met de bewoners optimaliseren omdat je weet dat dit naast het sociale aspect veel tijd en geld kan besparen. Riant Connections ondersteunt je met deze bewonersbegeleiding met oa inloopspreekuur in de modelwoning. Rust onder de bewoners en aantoonbare meerwaarde.

Om transparant en optimaal te kunnen communiceren maken wij gebruik van Volgjewoning.nl, het digitale platform waardoor u, de bewoners en alle betrokken partijen altijd over de actuele projectinformatie beschikt.
Zoekt u een deskundige, gedreven en flexibele, senior kopersbegeleiders/bewonersbegeleider voor u project? Neem contact met me op en overtuig je van de toegevoegde waarde.

Kies ook voor:

Waarom u voor ons kiest

Mijn bedrijf is opgebouwd vanuit mijn passie voor de bouwsector. En met Succes! Inmiddels is Riant Connections uitgegroeid tot een sterke, onafhankelijke partij en een bekende naam in Noord-Holland. U kunt erop vertrouwen dat uw kopers en bewoners de aandacht krijgen die zij verdienen.

Ik ben flexibel, breed inzetbaar, spontaan met een gevoel voor humor. Ik ben een doener. Ik voer taken deskundig en met gedrevenheid uit. Een duizendpoot met toegevoegde waarde voor uw organisatie.