Riant Connections | Kopersbegeleiding en Bewonersbegeleiding uit Zwaag Kopersbegeleiding bij nieuwbouw

Bewonersbegeleiding

Groot onderhoud

 

 

 

 

 

 

 

De meeste mensen zijn bijzonder gehecht aan hun huis en buurt. Het vooruitzicht dat zij hun woning moeten renoveren of zelfs tijdelijk moeten verlaten kan erg emotioneel zijn.  Wij (her) kennen deze emoties en proberen deze om te buigen. Dat doen wij door de bewoners persoonlijk en klantvriendelijk te informeren, te adviseren en te begeleiden tijdens dit intensieve proces.

Als externe partij kan Riant Connections van enorme toegevoegde waarde zijn. Wij zorgen voor rust onder de bewoners en zetten graag dat stapje extra om alles in goede banen te leiden.

Wilt u als aannemer, woningcorporatie of ontwikkelaar ook ontzorgd worden bij uw renovatieproject?

  • Warme woningopnames: Technische inventarisatie van de huidige woning en woonwensen bewoners vastleggen met foto’s en digitale ondertekening bewoners. (kwaliteitsborging).
  • Bewonerscommunicatie: Gebruik wordt gemaakt van het digitale platform volgjewoning.nl  voor bewoners en projectgebonden partijen. Met een eigen inlogcode kunnen alle partijen de laatste planning en voortgang direct zien en volgen.
  • Spreekuur op locatie: Een vast aanspreekpunt op locatie tijdens het groot onderhoud. Eventuele problemen worden direct opgelost. Ontzorging van de uitvoerder.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

info@riantconnections.nl

M | 06-10436012

Hoe kunnen we je helpen?

Contact